Hoeksedijk 95 B Maasdam

€ 450.000,00 /k.k.
Property type: woonboot
Area (M 2)
85
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 450 M 2
  • Year Built: 2000

Description

“Het is hier werkelijk een Eldorado”
Op een prachtige vrije plek langs het binnenwater De Vliet, met directe verbinding naar De Binnenmaas, ligt de royale woonark Eldorado met bijbehorend groot perceel tuin van 450 m² eigen grond.
De woonark is in 2000 gebouwd met veelal onderhoudsarme materialen, wordt keurig bewoond en beschikt over alle (nuts)voorzieningen, zonnepanelen en een houtkachel. Aan de lange steiger kan gemakkelijk een boot worden aangemeerd. Tevens is er een overdekte stalling. Op het perceel is er bovendijks ruime parkeergelegenheid.
Gelegen aan de dijk tussen Maasdam en Puttershoek op korte afstand van de uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland. Ook het openbaar vervoer met snelle verbinding naar de stad bevindt zich nabij.
Het dorp Maasdam ligt rondom de kop van het meer De Binnenmaas met goede watersportmogelijkheden en nabij een aantal sportcomplexen en sporthal met een breed aanbod. Er is een buurtsupermarkt, kapper, bloemisterij, hotel/restaurant, cafetaria en een basisschool. De uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland bevinden zich nabij. In de op korte afstand gelegen dorpen Puttershoek en ’s-Gravendeel bevinden zich winkels en voorzieningen.
Indeling: entree, hal met toiletruimte, ruime living bestaande uit woonkamer met schuifpui naar terras en vrij uitzicht over het water en voorts open keuken voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur, 2 slaapkamers, werkkamer met wasruimte en badkamer voorzien van ligbad met douche en wastafelmeubel.
De grote tuin biedt veel privacy en is aangelegd met straatwerk, vaste beplanting, vlonderterras en een sfeervolle pergola en overkapping aan het water. Het vrijstaande chalet is volledig ingericht en geïsoleerd en kan bijvoorbeeld worden gebruikt als Tiny house voor een studerend kind, als bed-and-breakfast dan wel voor hobby- of werkruimte. Voor de vogelliefhebber is er een mooie volière beschikbaar. Verder zijn er verschillende berging- en stallingsruimten. Een gedeelte van het achtergelegen “eilandje” wordt gehuurd van de gemeente.
Onder door Gemeente Hoeksche Waard gestelde voorwaarden mag er op het perceel een (vrijstaande) woning worden gebouwd.
Niet alledaags en anders dan anders willen wonen? Dan is hier de kans! Wij informeren u graag verder.
• Unieke locatie
• Aan het water
• Met aanlegsteiger
• Grote tuin
• Veel privacy
Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 450.000,= k.k.
Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’
Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Tags