Hoeksedijk 66 Maasdam

€ 675.000,00 /k.k.
Property type: Vrijstaand
Area (M 2)
152
Rooms
7
Bedrooms
6
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 890 M 2
  • Year Built: 1979
  • :

Description

“Heerlijk vrij en landelijk wonen”

Vrijstaande en royale semi-bungalow met aanpandige berging en grote, fraai aangelegde, op het zuidwesten gerichte tuin op 890 m² eigen grond.

In 1979 traditioneel en degelijk gebouwde woning welke door de jaren goed onderhouden en regelmatig gemoderniseerd is. De woning heeft een aantrekkelijke ligging aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over het polderlandschap en natuurgebied Argusvlinder waar fijne wandelingen te maken zijn.

Het dorp Maasdam ligt rondom de kop van het meer De Binnenmaas met goede watersportmogelijkheden en nabij een sportcomplex en sporthal met een breed aanbod aan sportmogelijkheden. Er is een supermarkt, kapper, bloemisterij, hotel/restaurant, cafetaria en een basisschool.

De uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland bevinden zich nabij. In de op korte afstand gelegen dorpen Puttershoek en ’s-Gravendeel bevinden zich winkels en voorzieningen.

Indeling: overkapte entree, ruime hal met vide, trapopgang met een stijlvolle stalen balustrade, toilet- en garderoberuimte en via een vaste trap bereikbare praktische voorraadkelder, ruime en lichte woonkamer met schuifpui naar terras, dichte keuken voorzien van moderne hoekinbouwkeuken met complete apparatuur, toegang tot de praktische bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine/droger en cv-ketel (Remeha Calenta Ace cw5, geïnstalleerd in 2019) en berging met toegang tot de tuin. Beneden  bevindt zich een slaapkamer, thans in gebruik als werkkamer en doorloop naar de moderne badkamer voorzien van inloopdouche en badmeubel met dubbele wastafel. Ook vanuit de hal is de badkamer direct bereikbaar. De begane grond is grotendeels afgewerkt met plavuizen voorzien van vloerverwarming in de woonkamer en keuken. De wanden zijn gestuukt.

Verdieping: overloop met separate toiletruimte en liefst 5 slaapkamers allen met een dakkapel waardoor er een maximale inloophoogte en veel bergruimte is.

De woning is voorzien van een nieuw energielabel B.

De vanaf de dijk beschutte tuin is verzorgd aangelegd met twee terrassen, veel groene vaste beplanting en een groot gazon. Op het perceel bevindt zich al ruime parkeergelegenheid. Voorts zijn er goede mogelijkheden voor het realiseren van een garage of een carport. Verder kan er naar hartenlust getuinierd worden waarbij op diverse plekken een  tuinhuis en/of een overkapping geplaatst kan worden.

Een royale semi-bungalow gelegen op een mooie locatie.

• Vrijstaand en landelijk

• Slaapkamer en badkamer op de begane grond

• Royale verdieping met 5 slaapkamers

• Mooi perceel van 890 m² eigen grond

• Centrale ligging nabij uitvalswegen

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 675.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.