Groeneweg 2 b Puttershoek

€ 845.000,00 /k.k.
Property type: Vrijstaand
Area (M 2)
182
Rooms
5
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 470 M 2
  • Year Built: 2021

Description

“Hét droomhuis van deze tijd”

PUTTERSHOEK – Groeneweg 2 b

Stijlvolle, moderne en door aanbouw vergrote vrijstaande woning met royale garage, eigen oprit voor meerdere voertuigen, vrijstaande tuinberging met overkapping en pergola en fraai aangelegde tuin rondom op 470 m² eigen grond.

Eind 2021 opgeleverde en begin 2022 afgebouwde energie neutrale woning gelegen op een mooie locatie aan de rand van de kleinschalige wijk De Heeren van Rustenburg met aan de voorzijde een weids polderuitzicht. Voor de kinderen bevindt zich op loopafstand een leuke speelplaats.

De woning is voorzien van een luxe eigentijdse inrichting en afwerking en voorzien van vele extra toevoegingen.

Door het energielabel A+++ voldoet de woning aan alle hedendaagse duurzaamheid normen en eisen. Hiervoor zorgen 9 zonnepanelen, luchtwarmtepomp, badboiler, balansventilatie, vloerverwarming op alle verdiepingen en optimale isolatie van vloer, gevels en dak alsmede kunststof kozijnen met HR+++ beglazing.

Het gevarieerde winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl, Kruidvat en Gall&Gall, bevindt zich in de buurt. Ook de basisscholen en overige voorzieningen zijn nabij.

Het dorp Puttershoek heeft voorts actieve sportverenigingen, een historische dorpshaven en prachtige natuur langs rivier De Oude Maas. Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland snel bereikbaar en is er een bushalte op loopafstand.

Indeling: entree in ruime hal met toiletruimte en voorraadkast, riante uitgebouwde leefruimte (opp. circa 74 m²) bestaande uit een zitgedeelte met erker en vrij uitzicht. Voorts leefkeuken voorzien van wandopstelling en eiland met complete apparatuur en door schuifpui toegang naar de achtertuin. Door de lichtkoepel, raampartijen en erker is er veel heldere lichtinval. De begane grond is afgewerkt met een pvc-vloer in visgraatmotief, de wanden zijn afgewerkt met renovlies behang in warme kleuren.

1e verdieping: overloop met separate toiletruimte, 2 mooie slaapkamers (570×312 met schuifwandkast en 570×397), badkamer (364×200) voorzien van inloopdouche, ligbad en badmeubel met dubbele wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar voorzolder (534×323) met werk-/studiehoek, technische ruimte en opstelplaats voor wasmachine/droger, 3e slaapkamer (520×323) met dakkapel. Onder de schuine kap overal veel bergruimte. Alle vertrekken zijn afgewerkt met een pvc-vloer voorzien van vloerverwarming.

De garage is via de oprit bereikbaar door een elektrisch bedienbare kantel-/loopdeur en vanaf de tuinzijde door een loopdeur. De tuin ligt rondom de woning en is aangelegd met kwalitatief hoogwaardige materialen en een afwisseling van groen en terrassen. In de achtertuin staat de vrijstaande berging met sfeervolle overkapping en pergola.

Energie neutraal, nieuw en vrijstaand, alleen nog je eigen spullen neerzetten!

• Vrijstaand, nieuwbouw
• Energielabel A+++
• Luxe inrichting en afwerking
• Vrij polderuitzicht
• Gebruiksoppervlak wonen 182 m²

Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 845.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.