Graaf van Egmondstraat 86 Oud-Beijerland

€ 399.500,00 /k.k.
Property type: Semi-bungalow
Area (M 2)
81
Rooms
2
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 265 M 2
  • Year Built: 1963

Description

“Het gemak van gelijkvloers”

OUD-BEIJERLAND – Graaf van Egmondstraat 86

Aan de rand van de geliefde ‘Croonenburgh’ gelegen vrijstaande semi-bungalow met van binnenuit bereikbare garage, eigen oprit en verzorgde tuin rondom op 265 m² eigen grond.

 

Oorspronkelijk gebouwd in 1963 en later uitgebreid met een garage en berging. De woning is door de jaren keurig bewoond waarbij de keuken en badkamer zijn gemoderniseerd.

 

Op loopafstand bevindt zich de Jumbo supermarkt en het dorpscentrum is in enkele minuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer, basisscholen, kinderboerderij en vrijetijdscentrum ‘De Boogerd’ met onder meer een zwembad en tennisbanen zijn nabij.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/ Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding met de stad.

 

Indeling: overkapte entree, hal met vaste kastruimte, L-vorm woonkamer (629×629/354) met heldere lichtinval en sierhaard, halfopen keuken (269×268) voorzien van tweezijdig opgestelde inbouwkeuken met apparatuur, gang, ruime hoofdslaapkamer (422×268) met airconditioning unit, 2e slaapkamer (336×245), geheel betegelde badkamer (191×170) voorzien van douchecabine, wastafelmeubel, wandcloset en handdoekenradiator.

Voorts een praktische bijkeuken (285×157) met opstelplaats voor wasmachine/droger, garage (603×303) en doorloop naar de berging (229×203) met toegang tot de tuin.

Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

 

De woning is voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen.

 

De garage is voorzien van een kanteldeur, elektra en een wasbak. Voor de garage bevindt zich de oprit.

 

Aan de voorzijde bevindt zich een elektrisch bedienbare zonwering en aan de achterzijde een eveneens elektrisch bedienbaar rolluik.

 

De tuin is onderhoudsarm aangelegd, de achter- en zijtuin liggen op de zuidoost- en westkant.

 

Een vrijstaande woning met gelijkvloerse voorzieningen op een centrale plek.

 

• Gelijkvloers

• Gemoderniseerd

• Airconditioning

• Dichtbij het dorp

• Vlakbij uitvalswegen

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 475.000,= k.k.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Vanwege verkoop door erfgenamen zal in de koopovereenkomst een niet-zelfbewoningsclausule, ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen.

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.