Frans Halsstraat 109 Oud-Beijerland

€ 359.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
133
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 158 M 2
  • Year Built: 1971

Description

“Licht, ruimte en groen”

 

Ruime en aantrekkelijk gelegen 5-kamerwoning met aanpandige, van binnenuit bereikbare, garage en op het westen gelegen achtertuin op 158 m² eigen grond.

Aan de rand van de gewilde Zuidwijk gesitueerde gezinswoning met aan de achterzijde een mooie en vrije ligging aan een brede groenstrook.

Winkelcentrum De Beijerse Hof, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand en ook het dorpscentrum bevindt zich nabij.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden.

Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

Indeling: entree, ruime hal met trapopgang, toiletruimte en toegang tot de garage, ruime leefruimte (opp. circa 40 m²) bestaande uit een tuingerichte en door de grote raampartij “lichte” woonkamer met zicht op de vrij gelegen achtertuin en vaste kastruimte, voorts open keuken voorzien van nette hoekinbouwkeuken met apparatuur en bar. De hal en keuken zijn afgewerkt met een plavuizenvloer.

1e verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers (475×339, 366×339 en 366×227), ruime en gemoderniseerde badkamer (243×227) voorzien van douchecabine, wandcloset, wastafel en badmeubel.

2e verdieping: vaste trap naar voorzolder met opstelplaats voor cv-ketel, tuimeldakraam en veel bergruimte onder de schuine kap, royale 4e slaapkamer (483×337) met kunststof dakkapel en af te sluiten grote bergruimte. Via een luik is een bergvliering bereikbaar.

De woning is voorzien van dubbele beglazing en vloerisolatie en beschikt over energielabel C.

De garage (583×266) is voorzien van openslaande deuren en wasmachineaansluiting.

De tuin is aangelegd met tegel- en straatwerk en veel vaste beplanting.

Aan de achterzijde is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aangebracht.

De thans aanwezige traplift kan indien gewenst worden overgenomen.

Een aantrekkelijke aanbieding op een leuke plek. Bel of mail ons voor een bezichtiging.

• Ruime gezinswoning

• Vrij gelegen aan groenstrook

• Achtertuin op het westen

• Vlakbij scholen en winkels

• Rustige woonomgeving

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 359.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.