Fazant 11 Oud-Beijerland

€ 200.000,00 /k.k.
Property type: Maisonnette
Area (M 2)
74
Rooms
3
Bedrooms
2

The space

  • Year Built: 1985

Description

‘’Hier kan je het gelijk helemaal naar je eigen zin maken ‘’

 

Leuke en naar eigen idee te moderniseren maisonnette (= bovenwoning met verdieping en bergzolder) met een balkon op het zonnige zuiden en een praktische berging op de begane grond.

Mooi gelegen aan de rand van de groene- en ruim opgezette Zoomwijck met voor- en achter vrij uitzicht en vlakbij het nieuwe wijkwinkelcentrum met onder andere Aldi supermarkt en het recreatiegebied de Oude Tol, gelegen langs rivier het Spui. Ook het gezellige dorpshart, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding met de stad.

 

Indeling: entree via gedeeltelijk overkapte galerij, hal met toiletruimte, ruime en lichte leefruimte (opp. circa 35 m²) bestaande uit woonkamer met deur naar het balkon en trapopgang naar de verdieping, open keuken voorzien van thans eenvoudig keukenblok. De leefruimte is afgewerkt met een laminaatvloer.

 

Verdieping: overloop, royale hoofdslaapkamer (487×409/306) met 2 tuimeldakramen, 2e slaapkamer (326×265), badkamer (212×180) voorzien van ligbad, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Boven de slaapverdieping bevindt zich een via een vlizotrap bereikbare bergzolder met veel bergruimte en cv-opstelling.

 

In het doodlopende straatje aan de voorzijde is er ruime parkeergelegenheid.

 

De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt voor dit jaar € 40,00 per maand.

 

  • Naar eigen idee te moderniseren
  • Aantrekkelijke prijsklasse
  • Leuke ligging in groene omgeving
  • Vlakbij winkels en voorzieningen
  • Dorpscentrum om de hoek

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

In de koopovereenkomst zal een niet-bewoningsclausule worden opgenomen.

Voor dit appartement is geen lijst van zaken aanwezig.

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

 

 

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.