Elzenlaan 12 Klaaswaal

€ 289.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
118
Rooms
5
Bedrooms
3
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 153 M 2
  • Year Built: 1971

Description

“Zo heerlijk, dat vrije uitzicht uit de woonkamer”

Rustig gelegen en ruime 5-kamerwoning met grote stenen berging (577×258) en fijne tuin (noordwest), aangelegd met o.a. tegelwerk en vaste beplanting op 153 m² eigen grond.

In 1971 gebouwde woning, nagenoeg geheel voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen met draai-kiepramen, gelegen aan een voetpad en groot plantsoen in een kindvriendelijke omgeving. Het dorpscentrum bevindt zich op op loopafstand.

Het dorp Klaaswaal is centraal gelegen met een snelle verbinding naar de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland en zowel Oud-Beijerland als Numansdorp zijn binnen 10 autominuten te bereiken. Verder zijn er een Plus supermarkt, basisscholen, medisch centrum en een gevarieerd verenigingsleven.

Indeling: hal met voorraadkast, toiletruimte en trapopgang, ruime doorzon woonkamer (745×366) met vrij uitzicht over plantsoen aan voorzijde, dichte keuken (335×247) voorzien van inbouwkeuken met apparatuur, toegang tot de tuin.

1e verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers (374×335 met vaste kast, 374×323 met vaste kast, 243×221), badkamer (243×189) voorzien van douchecabine, wandcloset, wastafelmeubel en aansluiting voor wasmachine en droger.

2e verdieping: vaste trap naar voorzolder met opstelplaats voor cv-ketel, 4e slaapkamer (398×373) met tuimeldakraam. Veel bergruimte onder de schuine kap.

De achtertuin is voorzien van bestrating en diverse borders. Tevens bevindt zich hier de grote berging (641×268).

De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en beschikt voorts over diverse (elektrisch) bedienbare zonneschermen.

Een ruime gezinswoning die naar eigen smaak gemoderniseerd kan worden op een prima locatie.

• Rustig gelegen
• Kunststof kozijnen met draai-kiepramen
• Grote stenen berging
• Zelf te moderniseren
• Aantrekkelijke prijsklasse

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.