Dreef 33 Nieuw-Beijerland

€ 289.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
103
Rooms
6
Bedrooms
4
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 128 M 2
  • Year Built: 1981

Description

‘’Wat is het genieten van die nieuwe keuken met tegelijk dat vrije uitzicht ’’      

 

Mooi gelegen en ruime 5-kamerwoning met zonnige achtertuin op het zuidwesten en vrijstaande stenen berging op 128 m² eigen grond.

 

In een ruim opgezette en groene woonomgeving met veel speelgelegenheid voor kinderen, rustig aan een voetpad en plantsoen gelegen. De winkels en basisscholen bevinden zich op korte afstand.

 

Vorig jaar is een nieuwe moderne witte inbouwkeuken geplaatst.

Voorts is de woning grotendeels voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen.

 

Het dorp Nieuw-Beijerland is gelegen aan rivier Het Spui, heeft een klein maar leuk dorpshart met een prachtige kerk uit 1826 en een eigen haven.

Het grote dorp Oud-Beijerland met winkels, horeca en voorzieningen is in enkele autominuten bereikbaar en met de ‘pont’ bent u snel in de regio Spijkenisse.

 

Indeling: hal met toiletruimte en trapopgang, tuingerichte woonkamer (626×506/403) met voorraadkast en toegang tot de tuin, halfopen keuken (318×298) voorzien van moderne U-vorm Bruynzeel keuken met complete  apparatuur en verdiepte stenen aanrechtbladen. De vloer is afgewerkt met modern laminaat, de wanden zijn afgewerkt in een hedendaagse kleurstelling.

 

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (408×290, 307×290, 296×206), badkamer (235×206) met douche, toilet en wastafelmeubel.

 

2e verdieping: vaste trap naar voorzolder met opstelplaats voor cv-ketel en  wasmachine en droger, 4e slaapkamer (292×282), kleine 5e (berg)kamer (292×209) en voorts veel opbergruimte.

 

De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing in grotendeels kunststof kozijnen. Vanuit de bouw (1981) is dak-, gevel- en vloerisolatie aangebracht.

Aan de achterzijde is de woning voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm daarnaast zijn er diverse rolluiken geplaatst.

 

De tuin is onderhoudsarm aangelegd, hier bevindt zich ook de praktische berging. Parkeergelegenheid bevindt zich vlakbij.

 

Een degelijke en goed onderhouden woning op een leuke plek.

 

  • Aantrekkelijke ligging
  • Nieuwe moderne keuken
  • Zonnige tuin zuidwest
  • Speelgelegenheid voor kinderen
  • Winkels en basisscholen vlakbij

 

Oplevering: in overleg, naar verwachting medio juli 2022.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.