Dorpsstraat 39 Zuid-Beijerland

€ 287.500,00 /k.k.
Property type: Dijkhuis
Area (M 2)
68
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 135 M 2
  • Year Built: 1923

Description

“Elke dag weer dat uitzicht”

ZUID-BEIJERLAND – Dorpsstraat 39

Mooi gelegen en gemoderniseerde dijkwoning met vrijstaande berging met overkapping en zonnige tuin (zuid) direct grenzend aan het polderlandschap op 135 m² eigen grond.

Vlakbij de dorpskern gelegen knusse tussenwoning met aan de achterzijde een prachtig vrij en weids polderuitzicht.

Zuid-Beijerland is een gemoedelijk dorp met winkels, basisscholen en sportverenigingen. Op korte afstand bevindt zich een aantrekkelijk watersport- en recreatiegebied langs het Haringvliet. Er is een diversiteit aan wandel- en fietsroutes onder andere naar het natuureiland Tiengemeten of de Korendijkse Slikken. Bovendien rijdt u binnen enkele minuten naar de Rijksweg A29 richting Rotterdam of Brabant/Zeeland.

Indeling: entree op dijkniveau, hal met trapopgang, badkamer (280×114) voorzien van douchecabine, waskom en wandcloset, gezellige woonkamer (514×417) met vrij polderuitzicht en heldere lichtinval, voorts een sfeervolle houtkachel en een laminaatvloer met vloerverwarming. Dichte keuken (269×249) voorzien van een hoekinbouwkeuken met complete apparatuur en toegang tot de tuin. De wanden en het plafond zijn gestuukt, het plafond is voorzien van inbouwspots.

Verdieping: overloop met af te sluiten kast voor wasmachine en droger, ruime hoofdslaapkamer (512×427) met dakkapel, tuimeldakraam en wederom vrij en weids uitzicht over de achtergelegen polder, 2e slaapkamer (284×277) met dakkapel. De verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer.

De onderhoudsarm aangelegde tuin ligt op het zuiden. Tevens bevindt zich hier de houten berging (224×224) met gezellige overkapping voor een lekkere plek in de schaduw.

De woning is voorzien van een energielabel B. In de woonkamer en op de grote slaapkamer is airco aangebracht. De gevelafwerking aan de achterzijde is uitgevoerd in onderhoudsvrij Keralith en de kunststof- en houten kozijnen zijn overal voorzien van HR(+) beglazing. Tevens is de elektrische installatie vernieuwd.

Een dijkwoning met een eigen gezicht dat zal verrassen.

• Veel lichtinval
• Vrij en weids uitzicht
• Nabij winkels en voorzieningen
• Gemoderniseerd
• Onderhoudsarm

Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 287.500,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.