Den Doolaardstraat 8 Oud-Beijerland

€ 215.000,00 /k.k.
Property type: Appartement
Area (M 2)
75
Rooms
3

The space

  • Year Built: 1997
  • :

Description

“Dit is uw kans!

 

Op de begane grond van een in 1997 gebouwd complex, in de gewilde wijk Poortwijk I, gelegen 3-kamer appartement met een zonnig terras op het zuidoosten en separate berging op loopafstand.

 

Goed onderhouden complex met een actieve Vereniging van Eigenaren in een kindvriendelijke omgeving nabij openbaar vervoer, basisscholen, medisch centrum en overige voorzieningen.

Ook het dorpscentrum is binnen enkele minuten bereikbaar.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Indeling: hal met toiletruimte en meterkast, ruime leefruimte bestaande uit woonkamer met toegang tot terras met vrij uitzicht over plein en halfopen keuken v.v. keukenblok en praktische cv-/bergruimte met tegelijk opstelplaats voor wasmachine. Voorts 2 prima slaapkamers (451/277×296, 274×187) en een ruime badkamer met douchecabine en wastafelmeubel. De woning is afgewerkt met o.a. een laminaatvloer.

 

De woning is volledig geïsoleerd (dak, gevel, vloer, glas).

 

De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt voor 2020 € 105,15 per maand.

 

Voor alle voorzieningen hoeft u geen gebruik te maken van een lift of trap. Stap de deur uit en u bent direct bij de berging, gezamenlijke ruimten en de openbare parkeerplaats.

 

Een fijn appartement wat naar eigen inzicht gemoderniseerd kan worden.

 

  • Ruim en licht appartement
  • Terras op het zuidoosten
  • Berging en parkeerplaat op loopafstand
  • Goed onderhouden
  • Actieve VvE
  • Nabij voorzieningen en uitvalswegen

 

 

 

In de NVM koopovereenkomst zal de niet-bewoningsclausule worden opgenomen.

 

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod.

 

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.