den Doolaardstraat 28 Oud-Beijerland

€ 250.000,00 /k.k.
Property type: Appartement
Area (M 2)
75
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Year Built: 1997

Description

‘’De hoekligging geeft zoveel voordelen”

 

In de gewilde Poortwijk-I gunstig gelegen en keurig bewoond 3-kamer hoekappartement met een ruime loggia op het zuidoosten en een aparte berging en parkeerplaatsen op de begane grond.

 

Gesitueerd op de tweede verdieping van een in 1997 gebouwd- en goed onderhouden complex met een actieve Vereniging van Eigenaren.

Openbaar vervoer, basisscholen, medisch centrum en Lidl supermarkt bevinden zich nabij. Ook het dorpscentrum is binnen enkele minuten bereikbaar.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Indeling: entree met brievenbussen, afgesloten gemeenschappelijke hal met toegang tot de lift en buitenom tot de berging en een collectieve ruimte.

Appartement: entree, hal met toiletruimte en meterkast, ruime leefruimte (opp. circa 35 m²) bestaande uit een door het hoekraam extra lichte woonkamer voorzien van schuifpui naar de loggia met vrij uitzicht over een groen plein, halfopen keuken voorzien van hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur en praktische

bergruimte met tegelijk opstelplaats voor cv-ketel, vernieuwde mechanische ventilatie unit en wasmachine/droger. Voorts 2 prima slaapkamers (451/277×296 en 274×187) en een ruime badkamer (270×171) voorzien van douchecabine en wastafelmeubel.

 

Een elektrisch bedienbaar zonnescherm en een screen bieden indien gewenst een plek in de schaduw.

De woning is uitstekend geïsoleerd (dak, gevel, vloer, glas) en beschikt over een energielabel B.

De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt voor dit jaar € 147,70 per maand.

 

Een aantrekkelijk hoekappartement dat naar eigen idee gemoderniseerd kan worden.

  • Ruime- en lichte woning
  • Loggia op het zuidoosten
  • Berging en parkeerplaatsen op loopafstand
  • Goed onderhouden complex door actieve VvE
  • Nabij voorzieningen en uitvalswegen

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.