Debussyring 2 Oud-Beijerland

€ 369.000,00 /k.k.
SKU: 2
Property type: appartement met parkeerplaats
Area (M 2)
114
Rooms
3
Bedrooms
2
Garages
1

The space

  • Year Built: 2004

Description

“De badkamer is onze oogappel”

 

 

Op de 1e woonlaag van het complex De Boezem gelegen, royaal (woonoppervlakte circa 114 m2) en licht 3-kamer appartement met inpandig balkon, berging en parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage met extra voorzieningen zoals een oplaadpunt voor elektrische fiets(en). 

 

In een U-vorm gebouwd complex (2004) met in het midden een groot centraal plein ingericht met bomen en vaste beplanting, gelegen aan de rand van ‘Poortwijk II’.

De wijk heeft eigen voorzieningen als een supermarkt, scholen en Medisch Centrum. De groene omgeving van het natuurgebied ‘De Boezem’ leent zich voor wandelingen en de fiets brengt u binnen enkele minuten naar het zwembad, sporthal of kinderboerderij.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Entree complex: in centrale- en af te sluiten hal met videofoon en brievenbussen, toegang tot lift, trapopgang en parkeergarage met eigen parkeerplaats en berging.

 

Appartement: hal met videofoon, moderne toiletruimte met hangcloset en fontein, royale woonkamer (oppervlakte circa 38 m²) met veel lichtinval door de grote raampartij, halfopen keuken (380×310) voorzien van hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur en veel kastruimte, toegang tot het zonnige balkon. Vanuit de keuken is tevens een praktische inpandige berging (310×220) te bereiken met opstelling van cv-ketel (lease €35,- p/m incl. onderhoudscontract) en wasmachine- en drogeraansluiting.

Voorts 2 ruime slaapkamers (480×310 en 399×260) beiden met vaste kastenwand.

 

De moderne badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en royale inloopdouche. De badkamervloer is behaaglijk door de elektrische vloerverwarming.

 

De overige vertrekken zijn afgewerkt met een plavuizenvloer in lichte kleurstelling en spuitwerkwandafwerking.

 

Het balkon (330×310) is gesitueerd op het zuiden en is voorzien van een handbediend zonnescherm.

Verder zijn de ramen in de woonkamer uitgerust met elektrisch bedienbare screens.

 

De parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage is bereikbaar via een op afstand bedienbare toegangspoort. Hier bevindt zich ook een oplaadpunt voor bijvoorbeeld uw elektrische fiets. De inpandige berging (290×255) bevindt zich op hetzelfde niveau.

 

Het appartement is goed geïsoleerd en heeft energielabel A, de hardhouten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.

 

De Vereniging van Eigenaren is actief, de maandelijkse bijdrage is voor dit jaar vastgesteld op € 141,81 per maand.

 

Een comfortabel appartement, waarbij de badkamer en toilet recent zijn gemoderniseerd, met goede voorzieningen en een fijne buitenruimte.

 

 

  • Royaal en licht appartement
  • Moderne badkamer en toilet
  • Eigen parkeerplaats en berging
  • Balkon op het zuiden
  • Supermarkt, Medisch Centrum, zwembad en sporthal nabij

 

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod.

 

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.