Burg Henrylaan 10 Numansdorp

€ 345.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
123
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 151 M 2
  • Year Built: 1973

Description

“Het is heel fijn wonen hier”

Royale en goed onderhouden 5-kamerwoning met vrijstaande stenen berging en verzorgde voor- en achtertuin (oost) op 151 m² eigen grond.

Door de huidige eigenaar gemoderniseerd met onder andere een nieuwe keuken en badkamer en tevens met aandacht voor de hedendaagse energiebesparende maatregelen zoals vloerverwarming en zonnepanelen.

Rustig gelegen aan een voetpad en plantsoen aan de rand van de ruim opgezette, gewilde Componistenwijk. Voor de kinderen bevinden zich diverse speelplaatsjes nabij en voor een gezonde wandeling ben je zo in de polder.

Het dorpscentrum is in enkele minuten met de fiets of te voet bereikbaar. In de directe omgeving bevinden zich basisscholen, bso en openbaar vervoer.

Het dorp Numansdorp ligt aan rivier Het Haringvliet en beschikt over twee havens met diverse watersportmogelijkheden, diverse voorzieningen zoals een 18 holes golfbaan, binnenzwembad, sporthal, actief verenigingsleven, supermarkten en een dorpscentrum met een variëteit aan winkels en horeca. De uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland zijn snel bereikbaar. Ook het openbaar vervoer heeft snelle verbindingen met de stad.

Indeling: entree in uitgebouwde hal voorzien van garderobekast, ruime L-vorm leefruimte (opp. circa 40 m²) bestaande uit een zitgedeelte met veel lichtinval en open keuken voorzien van een moderne hoekinbouwkeuken met complete apparatuur waaronder een Bora inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Voorts een aparte praktische wandopstelling, voorraadkast en deur naar de tuin. Binnenportaal met moderne toiletruimte voorzien van wandcloset en trapopgang naar de 1e verdieping. De begane grond is afgewerkt met een pvc-vloer voorzien van vloerverwarming en gestucte wanden.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers (454×300, 401×300 en 351×227) waarvan de 3e slaapkamer met vaste kastruimte, moderne badkamer (227×195) voorzien van inloopdouche met onder meer een comfortabele regendouche, wandcloset, badmeubel en vloerverwarming. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer.

2e verdieping: vaste trap naar voorzolder met opstelplaats voor cv-ketel en wasmachine/droger, veel bergruimte en een tuimeldakraam, mooie 4e slaapkamer (484×297) eveneens voorzien van veel bergruimte, een tuimeldakraam en ook afgewerkt met een laminaatvloer.

Door de goede isolatie, HR beglazing in onderhoudsarme kunststof kozijnen met draai-kiepramen alsmede 13 zonnepanelen is een energielabel B toegekend. Op de 1e verdieping zijn aan de voor- en achterzijde rolluiken aangebracht.

Op de begane grond zijn aan de voor- en achterzijde elektrisch bedienbare zonneschermen aangebracht.

De vrijstaande berging (417×197) bevindt zich in de achtertuin en is voorzien van elektra.

Zowel de voor- als achtertuin zijn aangelegd met veel onderhoudsarme materialen maar ook met een leuk stuk groen en een terras.

 

Een echte gezinswoning met veel leefruimte op een aantrekkelijke locatie.

• Aantrekkelijke ligging

• Moderne keuken en badkamer

• Energielabel B

• Onderhoudsarm

• Woonoppervlakte 123 m²

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 345.000,= k.k.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

 

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Tags