Burg de Zeeuwstraat 106 Numansdorp

€ 855.000,00 /k.k.
Property type: Vrijstaand
Area (M 2)
182
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 1235 M 2
  • Year Built: 1910

Description

 

“Wat een ruimte overal”

 

Vrijstaande en karakteristieke woning met aangebouwde grote (voormalige) werkplaats/garage en diepe zonnige achtertuin (oost) grenzend aan een waterpartij op een perceel van 1235 m² eigen grond.

 

Goed onderhouden en bewoonde woning gelegen op een mooie en vrije locatie aan de rand van het dorpscentrum. De oorspronkelijke woning is aan de achterzijde aanzienlijk vergroot door een aanbouw op zowel de begane grond als de verdieping. Daarbij is tevens de nodige modernisatie uitgevoerd. Op het perceel bevindt zich ruime parkeergelegenheid.

 

Volgens het geldende bestemmingsplan is de huidige bestemming Wonen alsmede Bedrijven categorie 1 en 2. De werkplaats leent zich voor meerdere doeleinden zoals kantoor-, werk-, praktijk-, hobbyruimte en stalling dan wel inwoning-, mantelzorg- of kangoeroe woning, welke na het indien noodzakelijk verplicht doorlopen van de wettelijke procedure gerealiseerd zouden kunnen worden.

 

Het dorp Numansdorp ligt aan rivier Het Haringvliet en beschikt over twee havens met diverse watersportmogelijkheden, diverse voorzieningen zoals een 18 holes golfbaan, binnenzwembad, sporthal, actief verenigingsleven, supermarkten en een dorpscentrum met een variëteit aan winkels, restaurants en cafés. In de directe omgeving bevinden zich basisscholen, bso en openbaar vervoer. De uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland zijn in enkele minuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer heeft snelle verbindingen met de stad.

 

Indeling woning begane grond: entree, hal met toiletruimte, trapopgang, bijkeuken met voorraadkelder, dichte keuken (351×298) voorzien van hoekinbouwkeuken met apparatuur, riante en sfeervolle L-vorm leefruimte (opp. circa 70 m²) bestaande uit een zitgedeelte met open haard en een afstapje naar het woon-/eetgedeelte. Voorts toegang tot de cv-/wasruimte en aparte recreatieruimte met thans een snookertafel, darts en speelautomaten. Ook als fitnessruimte zeer geschikt.

Verdieping: overloop met separate toiletruimte, 4 slaapkamers (593×334, 496×356, 335×306 en 312×306), bergkamer, gemoderniseerde badkamer (478×361) voorzien van grote inloopdouche, badmeubel en wastafel, 2e badkamer voorzien van ligbad/douchecombinatie. Veel vaste kastruimte.

 

Indeling werkplaats: vanuit de woning via de cv-/wasruimte toegang tot een L-vorm open ruimte thans in gebruik als opslag/stalling, aan 2 zijden bevindt zich een vaste trap naar de verdieping waar zich thans diverse kantoorruimten, kantine en opslag-/magazijnruimten bevinden. Verder aan de voor- en achterzijde voorzien van een overheaddeur. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 400 m².

 

De woning is voorzien van dak- en gevelisolatie alsmede van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn op diverse plaatsen rolluiken aangebracht.

 

De grote en diepe tuin is verzorgd aangelegd met onder andere diverse terrassen, tegelwerk, sierbestrating, gazon, vaste beplanting, bomen en struiken, berging en een vlonder aan watergang.

 

Een aantrekkelijk geheel wat in deze combinatie niet vaak wordt aangeboden.

Bel of mail ons voor een bezichtiging.

 

• Mooie locatie aan rand centrum

• Royale woning

• Mogelijkheid voor bedrijf aan huis

• Groot en verzorgd perceel

• Ruime parkeergelegenheid

 

Vraagprijs € 855.000,= k.k.

Oplevering: in overleg.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.