Bommelskoussedijk 48 Klaaswaal

€ 395.000,00 /k.k.
Property type: Dijkhuis
Area (M 2)
53
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 505 M 2
  • Year Built: 1927

Description

“Hier is het alle seizoenen mooi”

KLAASWAAL – Bommelskoussedijk 48

Knusse halfvrijstaande dijkwoning met vrijstaande carport en schuur en fraai aangelegde en verzorgde tuin op een perceel van 505 m² door het Waterschap Hollandse Delta uitgegeven in altijddurende erfpacht met een niet-herzienbare  canon van € 1,24 per jaar welke niet wordt geïnd.

Gelegen op een prachtige plek middenin het weidse Hoeksche Waardse polderlandschap met rondom vrij uitzicht.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1927, vanaf 2010 voor het grootste deel gerenoveerd en op dit moment geschikt voor bewoning door een 1- of 2 persoonshuishouden. Indien gewenst zijn er op verschillende manieren goede uitbreidingsmogelijkheden.

Het dorp Klaaswaal bevindt zich op korte afstand en biedt een Plus supermarkt, basisscholen, medisch centrum en een gevarieerd verenigingsleven. Verder zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland snel bereikbaar.

Ook de grotere dorpen Numansdorp en Oud-Beijerland met uitstekende voorzieningen, winkels en horeca zijn binnen circa 10 autominuten te bereiken.

Indeling: entree met openslaande deuren via de overkapte veranda met terras en buitenkeuken, sfeervolle leefruimte (769×502/313) met veel heldere lichtinval bestaande uit een eetgedeelte met keukenblok en vaste trap naar de verdieping en een zitgedeelte met eveneens openslaande deuren en een praktische vaste kastenwand. Voorts toiletruimte voorzien van wandcloset, badkamer voorzien van douche, ligbad en wastafel en cv-ruimte met combiketel.

De leefruimte is afgewerkt met een houten vloer voorzien van vloerverwarming.

De authentieke houtkachel zorgt voor meer dan voldoende verwarming.

De verdieping (766×502/192) bestaat thans uit een open zolder met slaapvertrek en zithoek.

De woning is voorzien van dak- en gevelisolatie alsmede geheel van HR++ beglazing in hardhouten kozijnen. Hieraan is het energielabel C toegekend.

De ruime schuur (494/485×491) is nieuw gebouwd in 2018 en voorzien van elektra en een kruipruimte en kan prima als hobby- en/of bergruimte worden gebruikt. Onder de aangrenzende carport (510×487) bevindt zich een parkeerplaats voor 2 auto’s terwijl er op eigen terrein meer voertuigen, zoals een aanhanger, caravan of boot, kunnen worden gestald.

 

De besloten en volgroeide tuin biedt altijd een plek in de zon of juist in de schaduw en is aangelegd als sier- en moestuin. Hier bevindt zich ook de beschutte houtopslag en plaats voor de kliko’s.

 

Wie wil er niet het hele jaar rond wonen op zo’n hele mooie plek.

• Weids polderuitzicht
• Rondom in het groen
• Carport en schuur
• Mooie tuin
• Dichtbij het dorp

 

Oplevering: in overleg.
Vraagprijs € 395.000,= k.k.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’
Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.