Boeier 15 Oud-Beijerland

€ 647.500,00 /k.k.
SKU: 15
Property type: Vrijstaand
Area (M 2)
160
Rooms
6
Bedrooms
4
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 422 M 2
  • Year Built: 1982

Description

“De fraaie ligging, de mogelijkheid om te werken vanuit huis én voorzieningen op loopafstand maken deze woning zo aantrekkelijk”

 

Richtprijs
De vermelde prijs is een richtprijs en bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

 

Vrijstaande woning aan een doodlopende straat in de aantrekkelijke Zoomwijck, met blijvend vrij uitzicht op vijver, een inpandige garage, thans in gebruik als praktijkruimte, tuinberging en rondom gelegen zonnige tuin op 422m² eigen grond.

De verkopers aan het woord:

Door de enorme leefruimte op de begane grond en de 4 ruime slaapkamers op de 1e verdieping, kon iedereen in het gezin zijn gang gaan, zonder de ander in de weg te zitten.

Daarnaast bleek de grote kelderruimte in de loop der jaren voor diverse doeleinden geschikt en werd, al naar gelang de behoefte, ingericht als fitnessruimte, speel/zitkamer voor de kinderen en zelf als praktijkruimte.
Vanwege de toegankelijkheid voor minder validen, werd later de garage verbouwd tot praktijk met een wacht- en spreekruimte en kreeg de kelder meer de functie van knutsel/hobbykamer met een gedeelte als berging.

Het huis met al zijn ruimte en de geweldige tuin rondom, boden ook de mogelijkheid tot het houden van BBQ’s, reünies en trouwfeesten waar we, naast het woongenot, met veel plezier op terug kunnen kijken.

Kortom, als u wilt wonen in een rustige, groene omgeving met tóch alle voorzieningen van winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatie op loopafstand, dan is het zeker de moeite waard om onze woning een te komen bekijken.

• Diverse mogelijkheden voor werken aan huis
• Blijvend vrij uitzicht aan voorzijde op vijver
• 4 ruime slaapkamers
• Kelder van 25 m2 die op verschillende manieren kan worden gebruikt
• Vernieuwd wijkwinkelcentrum op loopafstand

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.