Blaaksedijk 278 Mijnsheerenland

€ 350.000,00 /k.k.
Property type: Vrijstaand
Area (M 2)
80
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 380 M 2
  • Year Built: 1930

Description

“Wat een gemak biedt zo’n garage”

Keurig bewoonde en goed onderhouden vrijstaande dijkwoning met ruime vrijstaande garage en tuin op het westen op 380 m² eigen grond.

 

Op korte afstand van het dorp gelegen, oorspronkelijk in 1930 gebouwde en later door een nokverhoging vergrote woning die naar eigen inzicht kan worden gemoderniseerd dan wel uitgebreid.

 

 

Het gevarieerde winkelcentrum, met onder andere Albert Heijn, Hema, Lidl, Kruidvat en Gall&Gall alsmede de basisscholen en overige voorzieningen liggen op korte afstand. De bushalte bevindt zich op loopafstand. Ook de winkels van de Witte Boerderij zijn dichtbij.

 

Puttershoek heeft voorts actieve sportverenigingen, een oude haven en prachtige natuur langs De Oude Maas. Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland in korte tijd bereikbaar.

 

Indeling: entree, hal met trapopgang en toegang tot proviandkelder (geen stahoogte), doucheruimte (209×103) met opstelplaats voor wasmachine, toiletruimte, dichte keuken (303×300) voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur en kast-en bergruimte, gezellige woonkamer (528×464/301) met veel lichtinval en vrij uitzicht.

 

Verdieping: overloop met schuifwandkast en opstelplaats voor cv-ketel, ruime hoofdslaapkamer (497×295) en 2e slaapkamer (497×226). Boven de verdieping bevindt zich een gedeeltelijk bevloerde bergzolder.

 

De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met op de begane grond dubbele beglazing.

De verwarming geschiedt middels een cv-installatie waarvan de ketel in juni 2021 nieuw geplaatst is.

 

De garage (688×387) biedt naast het stallen van een auto of motor prima mogelijkheden voor berging en/of hobby.

 

De tuin is onderhoudsarm aangelegd met bestrating en tegelwerk en verder gedeeltelijk in gebruik als siertuin met een oude Gieser Wildeman perenboom.

 

Door de in uitvoering zijnde aanleg van een nieuwe ontsluitingsweg van- en naar het voormalige Suiker Unie terrein zal de toekomstige verkeersdruk op dit gedeelte van de Blaaksedijk aanzienlijk afnemen.

 

Een knusse dijkwoning op een leuke plek. Maak met ons een afspraak voor een bezichtiging.

 

• Vrijstaand

• Ruime garage

• Nabij winkels en voorzieningen

• Vlakbij de uitvalswegen

• Bushalte op loopafstand

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 375.000,= k.k.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.