Biezenvlechter 21 Puttershoek

€ 315.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
119
Rooms
6
Bedrooms
5
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 149 M 2
  • Year Built: 1991

Description

“We hebben zóveel woongenot van de extra ruimte die de aanbouw en dakkapellen ons biedt”     

 

Door aanbouw en 2 dakkapellen vergrootte, goed onderhouden

6-kamerwoning met vrijstaande berging en gunstig op de zon gelegen, onderhoudsarme achtertuin (zuidoost) met gezellige, en in het seizoen, groen overkapte zitplek op 149 m² eigen grond.

 

Aantrekkelijk gelegen aan een voetpad en groenstrook in de gewilde nieuwbouwwijk Oudeland vlakbij een leuk speeltuintje en een park.

 

Voorts op korte afstand van de basisscholen, openbaar vervoer en medisch centrum alsmede van het gevarieerde winkelcentrum, met onder meer een aantal dorpswinkels maar ook de Albert Heijn, Lidl, Hema, Kruidvat en Gall&Gall.

 

In het dorp zijn er diverse actieve sportverenigingen, een oude haven en prachtige natuur langs rivier De Oude Maas.

Bovendien zijn de uitvalswegen richting Rotterdam en Brabant/Zeeland binnen 10 autominuten bereikbaar.

 

Indeling: entree in hal, royale uitgebouwde leefruimte (opp. circa 35 m2) bestaande uit woonkamer met voorraadkast en halfopen woonkeuken voorzien van hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur, stenen aanrechtbladen en openslaande tuindeuren, binnenportaal met toiletruimte en trapopgang.

De begane grond is afgewerkt met massief houten vloerdelen.

 

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (413×299, 314×204, 245×214), badkamer (258×214) voorzien van hoekligbad, toilet en wastafelmeubel.

Deze verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer.

 

2e verdieping: via vaste trap bereikbare voorzolder met veel praktische bergruimte, cv-opstelling en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Door de kunststof dakkapellen aan de voor- en achterzijde is hier reeds ruimte gerealiseerd voor 2 slaapkamers (308×295, 285×295) beiden voorzien van een leuke slaapzolder.

 

De vrijstaande stenen berging (430×183) bevindt zich in de zonnige achtertuin welke is voorzien van sierbestrating en een sfeervolle loungeplek.

 

Dak, gevels en begane grondvloer zijn geïsoleerd en de woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.

Tevens beschikt de woning over, deels elektrisch bedienbare, rolluiken.

Een gezinswoning met veel echte leefruimte op een aantrekkelijke plek.

 

  • Vergroot door aanbouw en dakkapellen
  • Rustig gelegen aan voetpad en groenstrook
  • Zonnige tuin op het zuidoosten
  • Vlakbij speeltuintje en park
  • Parkeergelegenheid voor de deur

 

Oplevering: in overleg, naar verwachting 2e kwartaal 2022.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

 

 

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.