Bergenstraat 2 A Goudswaard

€ 269.000,00 /k.k.
SKU: 2A
Property type: eengezinswoning met parkeerplaats
Area (M 2)
142
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
2

The space

  • Land Size: 329 M 2
  • Year Built: 1977

Description

“Rust en ruimte, natuur en water”

 

In het buurtschap Nieuwendijk gelegen halfvrijstaande en royale woning met carport, grote vrijstaande tuinberging (459×303) en ruime, verzorgde tuin (zuidoost) op een aantrekkelijk perceel van 329 m² eigen grond.

 

Het buurtschap is landelijk gelegen direct langs het Haringvliet op korte afstand van de dorpen Goudswaard en Zuid-Beijerland. Het pontje naar het mooie natuureiland Tiengemeten alsmede de jachthaven van watersportvereniging De Put liggen om de hoek. Voor wie gebruik wil maken van het openbaar vervoer is de Buurtbushalte vlakbij.

 

Goudswaard is een rustig dorp in de Korendijkse polder dat omringd wordt door natuur en akkerbouw en een eigen haven heeft. Er zijn basisscholen, sportverenigingen en winkels voor uw dagelijkse boodschappen.

 

Zuid-Beijerland is een gemoedelijk dorp met winkels, basisscholen en sportverenigingen. Op korte afstand bevindt zich een aantrekkelijk watersport- en recreatiegebied langs het Haringvliet. Wandel- en fietsroutes leiden naar Het Haringvliet, natuureiland Tiengemeten of de Korendijkse Slikken. Bovendien rijdt u binnen enkele minuten naar de Rijksweg A29 richting Rotterdam of Brabant/Zeeland.

 

Indeling: hal met toiletruimte, toegang tot de voormalige garage (689×263) voorzien van meterkast (met krachtstroomaansluiting) en wasmachine- en drogeropstelling, ruime tuingerichte leefruimte (opp. circa 54m2) met veel lichtinval, openslaande deuren met toegang tot de achtertuin, gezellige zit(kuil) bij de  open haard en wenteltrap naar de verdieping, open keuken voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur.

De begane grond is geheel voorzien van een plavuizenvloer en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz.

 

1e verdieping: overloop, hoofdslaapkamer voorzien van inbouwkasten (703×294/400) met aansluitend badkamer (271×221) voorzien van ligbad, toilet en wastafel, toegang tot zonnig balkon (386×236). Op eenvoudige wijze zijn hier 2 slaapkamers te realiseren. Voorts 2e (317×260) en 3e slaapkamer (351×252) en gemoderniseerde badkamer (221×149) voorzien van douche, toilet en wastafel. De slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens.

 

2e verdieping: vaste (wentel)trap naar open zolder voorzien van 2 vernieuwde Velux dakramen, opstelplaats voor cv-ketel en mechanische ventilatie en veel praktische bergruimte.

 

De ruime tuin is voorzien sierbestrating met verschillende terrassen en verzorgde plantenborders. De buitenhaard staat garant voor heerlijke avonden.

Tevens bevindt zich hier de onderheide vrijstaande tuinberging met hardhouten openslaande deuren voorzien van elektriciteit.

 

De woning is goed geïsoleerd (dak, gevels en begane grondvloer) en voorzien van HR++ beglazing in Belisol onderhoudsarme aluminium kozijnen.

 

Een woning met een speelse indeling, veel leefruimte en mogelijkheden in een rustige en landelijke woonomgeving. Vanaf de zolderverdieping is de Haringvlietbrug te zien.

 

  • Rustige en landelijke omgeving
  • Nabij jachthaven en natuureiland
  • Carport
  • Gunstig op de zon gelegen tuin
  • 2 badkamers
  • Onderhoudsarme aluminium kozijnen
  • HR++ isolerende beglazing

 

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.