Banckertstraat 15 Oud-Beijerland

€ 309.000,00 /k.k.
Property type: Hoekwoning met garage
Area (M 2)
113
Rooms
5
Bedrooms
4
Bathrooms
1
Garages
1

The space

  • Land Size: 240 M 2
  • Year Built: 1970

Description

“Een eigen oprit voor 2 of 3 auto’s, een caravan of een camper”

 

Door een woningbrede aanbouw vergrote, riante 5-kamer hoekwoning met grote aangebouwde garage (716×292), gunstig op het zuidwesten gelegen achtertuin met avondzon en eigen oprit voor 2 of 3 auto’s dan wel voor een caravan of camper op 240 m² eigen grond.

 

Aantrekkelijk gelegen en goed onderhouden woning, vergroot door een aanbouw met dubbele openslaande deuren en een lichtkoepel waardoor er een ruime en lichte leefruimte is gecreëerd.

 

In 1970 degelijk gebouwd woonhuis, gelegen in een rustige straat in de Zeeheldenwijk nabij het gezellige dorpshart met zijn winkels en restaurants. Ook het winkelcentrum ‘De Beijerse Hof’ en het Laningpark bevinden zich op loopafstand.

 

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

 

Indeling: entree, hal met toiletruimte en trapopgang, door aanbouw vergrote leefruimte (opp. circa 39 m2), bestaande uit zitkamer met gassierhaard, toegang tot de tuin en woonkeuken voorzien van hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur.

De vloer is afgewerkt met plavuizen voorzien van WTH vloerverwarming als hoofdverwarming.

 

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (380×359, 359×276, 287×225) en moderne badkamer (225×176) voorzien van elektrische vloerverwarming,  douche, badmeubel en Sanibroyeur wandcloset.

 

2e verdieping: via een vaste trap bereikbare voorzolder met opstelplaats voor de cv-ketel en wasmachine/droger en praktische bergruimte.

Voorts 4e slaapkamer met dakkapel en bergruimte onder de schuine kap.

 

De zonnige achtertuin is aangelegd met onder meer sierbestrating, vaste beplanting en diverse terrassen.

 

Vanuit de tuin is de garage, voorzien van elektriciteit en een kanteldeur, bereikbaar. Voor de garage bevindt zich de ruime eigen oprit.

 

De woning is gedeeltelijk voorzien van houten- en gedeeltelijk van kunststof kozijnen met draai-kiepramen voorzien van HR++ isolerende beglazing.

De woning is goed (na)geïsoleerd en heeft energielabel B.

 

 

Aan de tuinzijde is de woning voorzien van een handbediend zonnescherm. Tevens beschikt de woning over een aantal elektrisch bedienbare rolluiken.

 

In een gewilde en rustige woonomgeving nabij winkels en voorzieningen gelegen royale gezinswoning met mooie tuin, garage en eigen oprit.

 

  • Vergroot door woningbrede aanbouw
  • Grote garage en ruime oprit voor meerdere auto’s
  • Rustige ligging op loopafstand van winkels en voorzieningen
  • Vlakbij het dorpscentrum, De Beijersche Hof en het Laningpark
  • Aanbouw met dubbel openslaande deuren en een lichtkoepel

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.