Baljuwwerf 8 Nieuw-Beijerland

€ 368.000,00 /k.k.
Property type: 2-onder-1 kap woning met garage
Rooms
4
Garages
1

The space

  • Land Size: 254 M 2
  • Year Built: 2003

Description

 

‘‘Het hoge plafond in de royale woonkamer, daar vielen wij direct voor’’

 

 

Rustig gelegen, geschakelde 2/1-kapwoning met ruime garage (674×375), eigen oprit en sfeervol, onderhoudsarm ingerichte tuin (op het westen met late avondzon) met buitenverblijf op 254 m² eigen grond.

Aan de rand van het dorp in een rustige woonomgeving tegenover een groenstrook met veilige speelruimte voor opgroeiende kinderen gelegen woning gebouwd in 2003 onder bijzondere architectuur.

De grote glaspartijen en ruime vertrekken met hoge plafonds geven deze woning een geheel eigen karakter en een prettig woongevoel.

Het dorp Nieuw-Beijerland is gelegen aan rivier ‘Het Spui’ en heeft een klein maar leuk dorpshart met een prachtige kerk uit 1826. Met het ‘pontje’ bent u binnen 5 autominuten in Spijkenisse en ook Oud-Beijerland is dichtbij.

Indeling: entree, hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang, door hoge glaspui lichte en tuingerichte woonkamer (655×609) met toegang tot terras, ruime woonkeuken (561×393) v.v. hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur, vanuit de keuken bereikbare garage met elektrische roldeur, aansluiting voor wasmachine/droger en toegang tot de tuin.

De begane grond is afgewerkt met een plavuizenvloer voorzien van  vloerverwarming.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (393×362, 348×255, 442×260), lichte badkamer met douche, wandcloset en dubbele wastafel.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Ook dak, gevel en vloer zijn geïsoleerd.

Aan de achterzijde bevindt zich een zonnescherm. Tevens is de woning bijna geheel voorzien van rolluiken.

De verzorgde, onderhoudsarme tuin is aangelegd met een fijn terras en een  kunstgrasgazon. In 2016 is er een grote veranda geplaatst waardoor er een heerlijke plek is gecreëerd waar ook met iets minder – zonnig – weer van het buitenleven kan worden genoten.

 

Aantrekkelijke, eigentijdse 2/1-kapwoning in een rustige omgeving aan de rand van het dorp.

 

  • Ruime en lichte leefruimte
  • Woonkeuken
  • Garage van binnenuit bereikbaar
  • Nieuwe buitenoverkapping
  • Zonnige tuin

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.