Amundsenstraat 3 Nieuwendijk

€ 200.000,00 /k.k.
Property type: Eengezinswoning
Area (M 2)
66
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 163 M 2
  • Year Built: 1955

Description

“Na het werk nog lang genieten van de zon”

 

ZUID-BEIJERLAND – Amundsenstraat 3 (buurtschap Nieuwendijk)

In het buurtschap Nieuwendijk rustig gelegen tussenwoning met grote vrijstaande stenen berging en circa 18 meter diepe achtertuin (westkant) op 163 m² eigen grond.

Omringd door het mooie polderlandschap van de Hoeksche Waard, vlakbij het natuureiland Tiengemeten en op een paar autominuten van het dorp.

Zuid-Beijerland is een gemoedelijk dorp met winkels, basisscholen en sportverenigingen. Op korte afstand bevindt zich een aantrekkelijk watersport- en recreatiegebied langs Het Haringvliet. Wandel- en fietsroutes leiden naar Het Haringvliet, natuureiland Tiengemeten of de Korendijkse Slikken. Bovendien rijdt u binnen enkele minuten naar de Rijksweg A29 richting Rotterdam of Noord-Brabant en Zeeland.

Indeling: entree, hal met toiletruimte, trapkast en trapopgang, doorzon woonkamer (551×367), halfopen keuken (224×220) met keukenblok en toegang tot de tuin. De vloer is afgewerkt met laminaat.

Verdieping: overloop, ruime hoofdslaapkamer (370×318), 2e slaapkamer (370×218) met vaste kastruimte, geheel betegelde, moderne badkamer (221×218) met ruime douchecabine en wastafelmeubel. Via een luik is de bergzolder bereikbaar.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

 

Aan de achterzijde is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aangebracht.

 

De grote berging (331×244) bevindt zich in de diepe achtertuin.

 

Een landelijk gelegen woning die naar eigen wens kan worden veranderd.

 

• Aantrekkelijke prijsklasse

• Landelijke woonomgeving

• Nabij prachtige natuurgebieden

• Diepe achtertuin met middag- en avondzon

• Grote stenen berging

 

Oplevering: in overleg.

Vraagprijs € 200.000,= k.k.

 

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

 

 

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

 

Toelichtingsclausule NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.

Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)

Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

 

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.