Admiraal de Ruyterstraat 90 Oud-Beijerland

€ 450.000,00 /k.k.
Property type: Vrijstaand met parkeerplaats
Area (M 2)
109
Rooms
5
Bedrooms
3
Bathrooms
1

The space

  • Land Size: 258 M 2
  • Year Built: 1930

Description

“Een bijzondere woning op een bijzondere plek”.

In een van de meest authentieke straten van het dorp gelegen vrijstaand en karakteristiek woonhuis met aangebouwde praktijk-/werkruimte, eigen oprit en onderhoudsarme tuin rondom op 258 m² eigen grond.

Oorspronkelijk omstreeks 1930 gebouwde en later door een aanbouw op de begane grond en de verdieping vergrootte woning, centraal gelegen in het dorpscentrum in de gewilde Zeeheldenwijk. Winkels, terrasjes en restaurants bevinden zich op loop- en fietsafstand.
Voorts liggen het wijkwinkelcentrum De Beijerse Hof, Laningpark, scholen en openbaar vervoer vlakbij.

Oud-Beijerland is het grootste dorp van de Hoeksche Waard en heeft een regionale centrumfunctie. Het centrum en havengebied bieden een variëteit aan winkels en horecagelegenheden. Uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland zijn in enkele autominuten bereikbaar en ook het openbaar vervoer heeft een snelle verbinding naar de stad.

Indeling: entree, hal met trapopgang en toiletruimte voorzien van wandcloset, L- vorm woonkamer (1099×510/289) met verhoogd eetgedeelte met toegang tot de tuin, halfopen keuken (344×217) voorzien van hoekinbouwkeuken met apparatuur en voorraadkast.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (322×309, 322×313, 467×236) met kast- en bergruimte, moderne badkamer (341×251) voorzien van inloopdouche, ligbad, wandcloset, badmeubel en handdoekenradiator. Aan weerszijden bevindt zich een dakkapel waardoor veel extra ruimte is ontstaan.

De woning is voorzien van (hard)houten- en kunststof kozijnen met dubbele beglazing, verder is er dak-, (spouw)muur en vloerisolatie.

De praktijk-/werkruimte (292×240) bevindt zich naast de woning en heeft een eigen ingang vanuit de tuin. Deze ruimte is nu in gebruik als schoonheidssalon maar is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een kapper, fysiotherapeut of masseur, als administratiekantoor of gewoon als berging.

Aan de voorzijde bevindt zich een eigen oprit, ook in de directe omgeving is er ruime gratis parkeergelegenheid.

De tuin is praktisch en onderhoudsarm aangelegd en biedt meerdere plekken in de zon dan wel indien gewenst in de schaduw.

Een karakteristieke en mooie vrijstaande woning op een A-locatie.

• Vrijstaande 30’er jaren woning
• Praktijk-/werkruimte aan huis mogelijk
• Tuin rondom
• Moderne badkamer en toilet
• Centrale ligging

Gunning wordt nadrukkelijk voorbehouden. Voor het tekenen van de koopovereenkomst zal er hiertoe een ontmoeting plaatsvinden tussen de verkoper en de beoogde koper.

Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop.
Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en particuliere koper de overeenkomst hebben ondertekend (art. 7:2 BW)
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Bij belangstelling van meerdere gegadigden zal de verkopende partij kunnen besluiten tot een verkoop bij inschrijving. Verdere informatie hierover zal door ons worden verstrekt.

Video tour

Fout: Contact formulier niet gevonden.