Some nice words from our clients. The funds are strictly designed to help single-family homeowners retrofit their residences for safety purposes.
Dreef 33 Nieuw-Beijerland

Een fijne samenwerking, eerlijk en transparant! We werden doorlopend op de hoogte gehouden van het proces en alles werd afgestemd naar onze wensen. Er was altijd tijd en ruimte voor vragen.

Elzenlaan 12 klaaswaal

Het contact met mijn makelaar verliep heel goed, mijn makelaar is een rustige, deskundige man bij wie je je op je gemak voelde.

Prinses Beatrixstraat 30 Oud-Beijerland

Contact was altijd super netjes en zou de volgende keer weer kiezen voor Spiering makelaars. Bij elke bezichting werd ik gebeld en verteld hoe het was verlopen en het gevoel hier bij was.

Anemoonstraat 21 Oud-Beijerland

Goed en duidelijk advies , goed op de hoogte van de woningmarkt. Fijn en plezierig geholpen door Spiering Makelaardij.

Hoeksedijk 66 Maasdam

Jacco Spiering is makelaar en adviseur ‘all the way’. Hij is zeer deskundig, let op elk detail en realistisch. Kortom: betrouwbaar en effectief!

Thielmonde 38 Oud-Beijerland

Goed advies met betrekking tot de marktprijs en goede begeleiding bij de verkoop. Kan deze makelaar dan ook van harte aanbevelen . Bedankt.

Van Beethovenstraat 29 Numansdorp
Ik heb reeds eerdere ervaring met Jaco Spiering en hij is een betrouwbare makelaar. Goede begeleiding en een mooi einde resultaat.