Twitter Facebook  

Een woning zoeken en vinden

U ben op zoek naar een woning? Dan kijkt u waarschijnlijk regelmatig op internet, u bladert door woonkrantjes en werpt geënteresseerde blikken in de makelaarsruiten. Dat is leuk en spannend, maar als u echt niets wilt missen, schakelt u een professional in om het speurwerk voor u te doen.

Inzicht in het complete woningaanbod
Bij Spiering Makelaardij kennen we de woningmarkt van de Hoeksche Waard als geen ander. Als u ons een gerichte zoekopdracht geeft, pluizen we het complete woningaanbod voor u uit. Op basis van uw woonwensen en financiële mogelijkheden gaan we op zoek naar uw droomwoning. Daarbij houden we de huizenmarkt dagelijks scherp in de gaten. Zodra er een woning in de verkoop gaat die aan uw wensen voldoet, bent u daarvan als eerste op de hoogte!

Gratis Zoekopdracht
Als service voeren wij graag een uitgebreide zoekopdracht voor u uit. We doorzoeken dan 3 maanden lang het complete woningaanbod van alle NVM- makelaars in de Hoeksche Waard.

Zet ons direct aan het werk
Vul hieronder de zoekopdracht in, dan gaan we vandaag nog voor u aan de slag.


De heer en/of mevrouw : *
Adres : *
Postcode : *
Woonplaats : *
Tel. : *
Mobiel : *
E-mail : *
   
* Verplichte velden
   
Prijsklasse van €  ,- tot €  ,-
   
Plaats(en) Soort woning: Type woning:
(Selecteer meerdere opties door control toets ingedrukt te houden)
   

Aantal kamers:

: Garage:
   

Bovengenoemde gegevens zullen voor een periode van 3 maanden worden opgenomen in ons zoekersbestand. Hierna dient u zich opnieuw aan te melden. Deze inschrijving geschiedt vrijblijvend. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

   
Datum : 24-10-2017
   
De grootste aankoop van uw leven vraagt om de grootste betrokkenheid van uw makelaar. Voor mij is dat één van de leukste aspecten van dit vak.
Silvia van der Windt
Office manager