Maasdam Grutto 31

“Van de avondzon kan je hier heel lang genieten en ook de overkapping biedt een heerlijke plek in deze fijne tuin”


Met een circa 17 meter diepe achtertuin op het zuidoosten en verkeersarm plein aan de voorzijde gelegen ruime tussenwoning op 166 m² eigen grond.

Degelijk gebouwde (1986), goed onderhouden woning waar door de royale afmetingen van circa 9.70 x 5.13 op de begane grond een heerlijke leefruimte is gecreëerd met een directe verbinding naar de diepe achtertuin.

Het dorp Maasdam ligt rondom de kop van De Binnenmaas met goede watersportmogelijkheden en nabij een sportcomplex met onder andere mogelijkheden voor voetbal, tennis en skeeleren. Ook snel te bereiken zijn de uitvalswegen richting Rotterdam, Dordrecht en Brabant/Zeeland.

Indeling: entree in hal met meterkast, L-vorm woonkamer van circa 35 m², halfopen keuken (300x220) voorzien van hoekinbouwkeuken met diverse apparatuur en toegang tot de tuin, binnenportaal met toiletruimte en trapopgang.
De gehele begane grond is afgewerkt met een nieuwe laminaatvloer.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (420x299, 363x299 en 373x208) met dakkapel aan de voor- en achterzijde, badkamer (213x208) voorzien van ligbad met douche, wastafelmeubel en opstelling voor wasmachine en droger.
Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer.

2e verdieping: Via een vlizotrap bereikbare zolder (nokhoogte circa 2.10 m),
met cv-opstelling en veel praktische bergruimte.

De woning is voorzien van hardhouten- en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Vanuit de bouw zijn dak-, gevel- en begane grondvloer geïsoleerd.
Het buitenschilderwerk is afgelopen zomer nog uitgevoerd.
De woning beschikt aan de achterzijde over een zonnescherm.
De tuin is verzorgd aangelegd met sierbestrating en diverse borders.
De ruime houten berging (390x350) is voorzien van een overkapping met terras (360x350).

• Aantrekkelijke ligging aan verkeersarm plein
• Kindvriendelijke wijk vlakbij basisscholen
• Veel parkeerruimte
• Diepe zonnige achtertuin
• Dakkapel aan de voor- achterzijde


Ons kantoor treedt op namens de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.Vraagprijs: € 195.000 ,- k.k.

Oplevering: in overleg
Type object: Type woning of pand
Bouwjaar: 1986
Perceelgrootte: 166 m2
brochure Grutto 31 Maasdam: